Sanitair

ASD ~ Professioneel installatiebedrijf van sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

U droomt van een stijlvolle en mooi afgewerkte badkamer, doucheruimte of toilet? Nieuwbouw of renovatie?

Wij luisteren naar uw specifieke wensen en stellen vervolgens een oplossing voor op maat. Wij zorgen voor het ontwerp van uw sanitaire ruimtes en geven advies wat betreft materiaal- en systeemkeuze. Na de voorbereidende fase, steeds in overleg met u, kunt u rekenen op een professionele uitvoering door onze ervaren loodgieters: van de aanleg van de leidingen, de pleisterwerken en de plaatsing van de sanitaire toestellen, tot de afwerking (metsel- en tegelwerk). Wij bieden u dus een totaaloplossing aan.

ASD ~ Hvac & Sanitair staat in de regio Roeselare – Kortrijk en ver daarbuiten gekend als een heel ervaren en vakbekwaam installatiebedrijf van sanitaire voorzieningen, zowel bij renovatie als nieuwbouw. Ons klantenbestand in deze branche bestaat vooral uit hotels, scholen en gemeentebesturen die hun gastenkamers, recreatieruimtes en sporthallen willen uitrusten met de meest geavanceerde en duurzame voorzieningen zoals douches, toiletten,….  

Contacteer ons voor gedegen advies op maat van uw wensen!

Referenties

Experts in Hvac & Sanitair. ASD bestaat uit een ervaren team van professioneel opgeleide vakmensen. We werken in nauw overleg met de klant en zorgen ervoor dat de installatie van uw klimaatsysteem of sanitaire voorziening perfect wordt uitgevoerd.

ASD | Experts in Hvac & Sanitair