Airconditioning

ASD ~ Professioneel installatiebedrijf van airco en koelsystemen

Airco & Koelsystemen

Studies wijzen uit dat de mens het best functioneert binnen een nauw temperatuur- en vochtigheidsinterval. Te warm, te koud, te vochtig en we voelen ons minder goed in ons vel. De binnentemperatuur wordt sterk bepaald door de temperatuur van buiten.

Doordat onze woningen en kantoren steeds meer geïsoleerd worden, blijft de warmte in onze leef- en werkruimtes hangen. De installatie van een airco verdrijft het drukkend gevoel en gaat de opwarming tegen. Airconditioning creëert een aangenaam leefklimaat in elke ruimte en zorgt ervoor dat u zich goed voelt bij u thuis of op de werkvloer.

ASD ~ Hvac & Sanitair uit Roeselare is een professioneel installatiebedrijf van airco- en koelingssystemen, zowel bij renovatie als nieuwbouw. Airconditioning kan zowat elke woning of gebouw koelen (en verwarmen). Afhankelijk van de ruimte wordt er voor een bepaald type van aircosysteem gekozen. Airco en koelsystemen worden vooral ingezet in: woningen, winkels, kantoren, banken, hotels, restaurants, scholen, sport- en recreatiezalen, …

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte!

Referenties

Experts in Hvac & Sanitair. ASD bestaat uit een ervaren team van professioneel opgeleide vakmensen. We werken in nauw overleg met de klant en zorgen ervoor dat de installatie van uw klimaatsysteem of sanitaire voorziening perfect wordt uitgevoerd.

ASD | Experts in Hvac & Sanitair